Késik a nyárigyakorlati kifizetés, mi legyen?
Figyelt kérdés
Második szakmámat tanulom az egyik szegedi iskolában. Volt egy kötelező 2 hetes nyári gyakorlatunk,amivel (hiányzás nélkül) végigdolgoztam. Az iskolától kérdeztem hogy kb. mikorra kapjuk meg az önsztöndíjjat arra a kettő hétre. Azt a választ kaptam hogy ha majd vége lesz a többieknek is akiknek több a hetük,elszámolnak ki mennyit kap stb. és utána. Ennek van már több mint egy hónapja. Összesen 2x voltam bent megkérdezni hogy mivan,utoljára azt a választ kaptam hogy majd jövőhéten (e-hét elején) megjön az ösztöndíj. Nem jött meg,és nem csak nekem nem, hanem az osztályból senkinek. Gondolom én ha egy osztálynak nem jött meg akkor akik a nyáron gályáztak senkinek. Ilyenkor mit lehet tenni ha többszöri ígéret ellenére sem jön meg? Most nem egy nagy cucc az a pár ezer forint,de ha nincs akkor mondják ezt,és ne ígérjenek hiába.2017. aug. 2. 02:54
1/5 anonim válasza:
Biztos az iskola intézi ezt? Én is szegedi iskolában tanultam szakmát de nálunk a gyakszi hely küldte az ösztöndíjakat, a sulinak köze nem volt hozzá
2/5 A kérdező kommentje:
Nálunk a gyakszi az iskolához tartozik. A pénzt meg ugyan az iskola intézte,fel is adta már múlt hónapban,de a szegedi szakképzési centrum ül rajta.
2017. aug. 11. 02:15
3/5 A kérdező kommentje:
Nálunk a gyakszihely az iskolához tartozik. A pénzt meg ugyan az iskola intézte,fel is adta már múlt hónapban,de a szegedi szakképzési centrum ül rajta. Azt mondták a suliban várjunk türelmesen,na de lassan 2 hónapig? Addig sem egy telefon sem semmi.
2017. aug. 11. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!