Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A barátnőm azt állítja, hogy...

A barátnőm azt állítja, hogy ő most fog kapni diplomát? Ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy meg van neki minden egyes tantárgya, a két középfokú nyelvvizsga is, és egyedül egy szigorlata hiányzik. Az a kérdésem, akkor is kiadják a diplomát, ha hiányzik a szigorlata.

Hát nem a legjobb barátnőm, csak mindig mindennel felvág. Ezért lennék kiváncsi. Én sajnos ezt nem tudom pontosan, mivel én már több éve diplomázta.

2010. máj. 23. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem.ha nincs meg a szigorlat nem kapja meg
2010. máj. 23. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Lehet. Nekem volt egy csoporttársam, akinek még első évről hiányzott egy szigorlata, később sem csinálta meg, és simán leállamvizsgázott.
2010. máj. 23. 12:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Lehet hogy rosszmájú vagyok.De ez a "barátnőm" nem igen érdemelné meg a diplomát. Az összes tantárgyát puskázással teljesítette.

Bár ez nem számít, lényeg hogy meg van neki.

2010. máj. 23. 13:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Amugy én ezt nagyon furcsának tartom, mert még nálunk anno nyelvvizsga nélkül sem mehetünk államvizsgázni.

Várom még a kommenteket!

2010. máj. 23. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem kapja meg, főleg, ha kötelező tantárgyról van szó, egyébként megértelek, nekem is van egy-két ilyen "barátnőm".
2010. máj. 23. 15:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem egy 0 kredites a szigorlat. és a kötelező 300 kreditet teljesítette. Sőt többet is. Hát tényleg nagyon kiváncsi leszek, hogy mi lesz vele.
2010. máj. 23. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha nincs meg a szigorlat nincs meg az abszolutórium anélkül meg be se jelentik államvizsgára, vagy nem jelenik meg az elektronikus rendszerben neki,tehát nem mehet államvizsgázni. Egyébként pedig olyan nincs, hogy nyelvvizsga nélkül nem mehet államvizsgázni az ugyanis törvénysértés. A nyelvvizsga a diploma követelménye, nem az államvizsgáé.
2010. máj. 24. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
00:54nek igaza van.nyelvvizsga nélkül LEHET államvizsgázni!!
2010. máj. 24. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!