Szoctám összege a Corvinuson?
Én GTK-n vagyok, őszi félévben 24K volt, tavasziban 38K nekem.54, illetve 56 ponttal. Nem értem én se ezt a kiugró emelkedést a tavaszi félévben, de mindenki többet kapott :D
Ja és nagycsaládos vagyok, az sokat számít,mivel akkor nem kaphatsz x összegnél kevesebbet. Asszem a minimum pont 30-35 körül szokott lenni.
+van tankönyvtámogatás ami egyszeri juttatás félév elején, illet alaptámogatás ami egyszeri juttatás/képzés ha beleesel 1. vagy második kategóriás kiemeltbe(nagycsalád pl)
Hát eléggé függ h mennyi pénz van összesen :D ezt arányosan osszák szét. Mivel nagyobb volt a kiosztásra szánt összeg, mint eddig ezért kapott mindenki többet :D ennyi
Ha kolit kértél akkor majd a kolis jelentkezésnél látni fogod a szociális pontod azt kell hárommal megszorozni és ez lesz a szoctámos pontod :)
sokan nem is kapnak rendszeres szoctámot, max tankkönyvtámogatásit de az egyszeri összeg félévente. Ha gólya leszel akkor alaptámogatást is igényelhetsz de oda kemény feltételek vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!