Diákigazolvány matrica?
Ez a nap-hold-boríték dolog a régi típusú, kék színű diákigazolványokra jellemző, az új fajták (narancsos, barnás színű) már szövegesen tartalmazzák ezt az információt.
A kérdésre válaszolva: a matricákban nincs különbség, teljesen ugyanolyat kapsz, mint a nappalis hallgatók (én dolgoztam ilyen irodában és matricáztam diákigazolványokat), viszont magán az igazolványon szerepel, hogy levelező tagozatos, és ha bárki véletlen megnézi, és kiderül, hogy te valamilyen kedvezményt jogosulatlanul veszel igénybe (pl. utazási bérlet), akkor eléggé megszívod.
A kérdező arra kíváncsi, hogy ha képzési rendet váltott (nappaliról pl. levelezőre), így megvan mindkét diákja, de a hitelesítő matricát a levelezőre kapja meg, akkor "elvi lehetősége" van-e, hogy a nappalira átapplikálja, vagy a matrica eltérő...
A válasz: ugyanazt a matricát kapják a levelezősök és a nappalisok is, tehát elvi lehetősége ennek van, ha elég ügyes vagy. :o
#6 fején találtad a szöget, erre voltam kíváncsi :D tehát elviekben működhet a dolog, gyakorlatban meg csak a jószerencsén múlik...
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!