Felkelhetetle kérdése:
Hogyan kell belépni a Modulo rendszerbe az SZTE-n?
Figyelt kérdés
Regisztráltam a Neptun rendszerbe, de nem tudom hogyan kell belépni a Modulo-ba vagy ide is külön kell regisztrálni? Válaszotokat előre is köszönöm :)
2017. júl. 29. 20:22
1/36 anonim válasza:
Neptun adatokkal próbáltad már?
2/36 A kérdező kommentje:
Igen, az volt az első :)
2017. júl. 29. 22:36
3/36 A kérdező kommentje:
Az azonosítás sikeres, de a felhasználó nem található a megadott külső rendszerben ezt írja.
2017. júl. 29. 22:38
4/36 anonim válasza:
Ugyan azzal a névvel és jelszóval lehet belépni mindkét helyre. Sajnos még valami hiba lehet. Idén álltunk át a Neptunra az ETR-ről és nem teljesen zökkenőmentesen ment, megy.
6/36 anonim válasza:
Nekem is ezt írja sajnos :/
Én értem, hogy most lett átállva és nem is hibáztatok senkit, de így nem igazán tudunk sok mindent intézni. Persze van még idő, de elég fontos lenne. Sokaknak koli szempontból..sokaknak pályázatok miatt.
7/36 anonim válasza:
Én is el szeretném intézni minél előbb a kolit meg a többit, de nem enged be és nagyon felbaszott. Viszont "örülök" hogy ezzel nem vagyok egyedül. :D
8/36 anonim válasza:
Ez a legújabb infó a Modulo belépési oldalán:
"Az elsős hallgatók beléptetése a Moduloba technikai okokból szünetel. Kérjük szíves türelmüket!"
9/36 anonim válasza:
Én is örülök a sorstársaknak :D. Csodáltam volna hogyha zökkenőmentesen el lehetett volna intézni ezt az egészet, nem kellett csalódnom xd, mintha csak a UPC-nél akarnám elérni hogy azt a le és feltöltési sebességet biztosítsa amiért fizet az ember :D, azzal a különbséggel hogy itt nekünk, van határidő. Végülis 10 nap múlva már nem kell idegeskedni max kolesz nélkül maradunk :D, biztos vannak kellemes fekvésű padok Szegeden valamelyik parkban.
10/36 anonim válasza:
Befogadom a modulo sújtotta társakat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!