Mondanátok onlie INGYENES IQ teszteket?
Figyelt kérdés
Beütöttem a Kugliba, de egy csomó oylan találatot is hozott aminek csak a végén derül ki, hogy fizetős. Nekem meg ingyenes kéne. Köszi!2010. máj. 23. 00:37
1/9 anonim válasza:
Nincs interneten valamit is éri ingyenes iq teszte, azok mind kamu sz@rok. Ha annyira érdekel, menj el a mensahungarikához és tölts ki ott iq tesztet.
3/9 A kérdező kommentje:
Google. :)
2010. máj. 23. 01:02
4/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Nehéz ügy, és ráadásul sokféleképp mérik az értelmi IQ-t és emellett van még kb. ötféle más IQ (pl. érzelmi) is.
Csak azért, hogy ne vedd túl komolyan.
6/9 anonim válasza:
www.mensa.hu
Kipróbáltam, meglepődtem!
7/9 anonim válasza:
Én is kipróbáltam, és én is meglepődtem...
Aki kipróbálta annak mennyi lett?
Nekem 96 :S
8/9 anonim válasza:
De emberek fogjátok már fel, az nem hivatalos IQ teszt, nem ér SEMMIT. Nem mutat valós eredményt. Plusz a mensa a 100-as iq-t veszi átlagosnak ha jól emlékszem. Akit ennyire érdekel, mondom csináltassan hivatalosat, a többi meg csak eljátszogatni jó. Érthető így már?
9/9 A kérdező kommentje:
És a www.mensa.hu-s, hány darab kérdésből áll?
2010. máj. 23. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!