Gólyatáborban szoktak "kilógni" emberek?
Sziasztok
Most fogok gólyatáborba menni elvileg ha ráveszem magam. Azt mondják hogy egy életreszóló élmény ezért nem szeretném kihagyni. De van egy elég nagy problémám. Szociális fóbiám van. Na most szerintem nálam ez enyhe és még ebből is gyógyulúfélben vagyok de mint minden szociális program előtt pl bulik előtt is állandóan parázok hogy majd "kiközösitenek", egyedül leszek, sehovásem fogok tartozni és majd ott egyedül leszek végig.... stb. Ugye a tipikus paranoiáim. Teljesen alaptalanok mert ha bulizni is elmegyek diszkóba egy fél évben 1x -2x akkoris szinte mindíg akaratralnul is összehaverkodom másokkal. De meg kell kérdeznem, érdemes szerintetek egy ilyen embernek elmennie? Vagy kifogok lógni és lehet majd szarul érzem magam?
Köszi a válaszokat
19/F
Nem kell rajta parázni. Ha még nem mész el akkor sem lesz semmi baj. Azért nem olyan életreszóló élmény az... :)
Amúgy nem fognak kiközösíteni és úgyis találsz olyanokat, akiknek majd élvezed a társaságát.
Én is nagyon féltem gólyatábor előtt emiatt, de meglepően kedves volt mindenki. Sosem hagytak egyedül, mivel mindenki új, és kevesebb az olyan eset, amikor meglévő barátok jönnek közösen, ezért sokkal befogadóbbak az emberek. Hidd el, a legtöbben szorongani fognak az elején belül, hiszen ők is újak, mint te.:) Még ha nem is az látszik kívülről.
Volt egyébként olyan, aki egész nap bent aludt inkább a szobájában, de őt sem csesztették.
Nekem segítette a gólyatábor feloldani a nagyon introvertált személyiségemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!