Feljelentett az iskola mit csináljak?
Picit hosszú sztori..Szal 5.óta járok ebbe az iskolába,de ez egy ilyen hívős izéé..És amikor odamentem azóta előítéletek vannak velem szemben mert elváltak a szüleim,és isten előtt nincs elwállás-.-"
Nah és napról-napra jobban elmérgesedett a helyzet..Most 8.-as vagyok,és ma volt az a nap h végleg nem bírtam.Egyik órán kint maradtam a mosdóban,és végig bőgtem.Az óraadó tanár kijött,és megkérdezte h mi a baj.(Ő az egyetlen,aki bírt,és énis.)elmondtam.és maximálisan megértett,és mondta h szte is az lenne a yó ha keresnék másik sulit,mert észrevette h a helyzet.Nembírtam tovább,mert az egész osztály utál,és megszólt egész nap.És már nagyonrossz volt,és hazajöttem.És felhívta az oszt.fő anyut h elküldték a gyámügyesnek a levelet h engedély nélkül eljöttem suliból.És h ki fog jönni egy rendőr+gyámügyes.Mi lesz belőle?Decemberben leszek 14.Kell wmit fizetni?Vagy mi lesz?
Hát jó!
Fehérváron a Szent Imre Ált.Isk.
A Telekivel szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!