Nagy döntés előtt állok, mi tévő legyek?
Na szóval 16 éves fiú vagyok jelenleg középiskolás vagyok,gépszetet tanulok.
Apám Boschba dolgozik, már jó régóta , elég magas pozícióban , betudna biztosítani oda .(protekció ugye)
De ahozz az kéne hogy szívvel lélekkel csináljam
...
DE itt jön a bökkenő hogy engem teljesen más vonz, embereken akarok segíteni..
Gondolkoztam a kommandós , rendőr szakmában , csak félek hogy sosem fogok elegendő pénzt keresni a megélhetéshez. --> Erre az USA lenne a legmegfelelőbb ország.
Ti mit választanátok biztos állás , és onnan könnyen fellépni a ranglétrán , vagy az munka ,amivel nem tudsz sok pénzt keresni ,de legalább azt csinálod , ami a legjobban érdekel.
"ami a legjobban érdekel"
Ezt azért emelném ki mert a másik szakma is érdekel ,voltam nyárigyakorlaton a Boschba.
16/f
Hát, elég furcsán fogalmazol, szerintem nagyot csalódnál a rendőr és a kommandós (? XD) szakmákban, mert szólnak azok mindenről, de az embereken való segítésről csak nagyon kicsi mértékben. Először nézd meg, mit is csinálnak pontosan, és ha még mindig tetszenek a szakmák, akkor kövesd az álmod.
Ha a személyes véleményem érdekel, én nem hagynám a biztosat a bizonytalanért, főleg, ha még szeretem is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!