Mit kell tudnia egy grafikusnak?
Figyelt kérdés
Nyilván jól kell rajzolnia, azt tudom. De pl milyen tantárgyakat tanítanak egy grafikus iskolában? Van matek? Vagy természettudományok? Csak mert ezek szerintem elég feleslegesek, ha az ember grafikus szeretne lenni. A fontos a rajz és az informatika, szerintem. De nem vagyok biztos benne, ezért kérdezem.2017. júl. 11. 20:11
1/4 anonim válasza:
Most milyen szintű oktatásról beszélünk? Gyanítom ilyen irányú középiskolába mennél.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, a középiskolám már megvan, gimnáziumba fogok járni. Főiskola érdekelne. Tudom hogy korai még ezen gondolkozni, de már így is annyi ötletem volt, aztán kiderült hogy egyik se jó, így már 9.-esen ezen parázok, mert úgy gondolom, nem lesz elég időm kitaláni, hogy "mi is legyek, ha nagy leszek".
2017. júl. 18. 11:02
3/4 anonim válasza:
Szia!
Remélem nem késő, itt van egy nagyon jó link:
Tanítják a MOME, MKE es Metropolitan egyetemen is. Szerintem jobban megéri, mint egy tanfolyam.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2018. jún. 29. 05:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!