Javító érettségit tettem, viszont a felvin még mindig a tavalyi eredményeim szerepelnek, a határidő pedig két nap múlva lejár, mit tegyek?
Eddig soha nem voltak olyanok, akik kimaradtak.
Még van 2 napuk, majd utána pánikolj!
Elég amatőr módon működik ott minden.. Külföldi vagyok, s amit tapasztaltam, hogy nem elég hogy a törvényeket nem tudják, még utána se tudnak nézni, annyiszor megtörtént már hogy az egyik mondott valamit, a másik az ellentétjét...
Menj be személyesen vagy csengesd őket telefonon!
Már bocsi, de a második nem tudja, hogy mit beszél.
Eléggé olajozottan működik a rendszer, csak nem tudjátok felfogni, hogy határidők vannak!
Nekik ez egy munka, ahol megvan szabva, hogy meddig kell megcsinálniuk! S eddig példa nélkül mindig sikerült a végére érniük és elárulok egy nagy titkot, voltak olyan évek, amikor sokkal többet jelentkeztek!
Törvényeket, hogy ne tudnák? Cöh... az persze más ha külföldiként te nem érted a mi törvényeinket. Ez szimplán annyi, hogy más rendszerben tanultál, másképpen van ott az érettségi, más szintek, stb.
Nem először van dolguk határon túliakkal...
Emailre meg jóhogy nem válaszolnak. Ilyenkor maxon pörög a munka. Max telefon működik ilyenkor.
Ici-pici logika... nemsokára "egyetemisták" lesztek..
"# 4/7 Időpont tegnap 09:47"
Nemtudom mire fel ez a beképzeltség, kicsit leszálhatnál a magas lóról.
Én nem csúcsidőben mentem be érdeklődni, nem csúcsidőben telefonáltam, és !!!!!fél évig!!!!! azt mondták hogy tehetek előrehozott nyelv és informatika érettségit én is külföldiként, felkerestem őket legalább 5x, és mindig ez volt a válasz, aztán mikor kellett volna iratkozni, kibökték, hogy: "bocsi, de mégsem, elnéztük".
Nem tudsz semmit arról hogy milyen helyzeteim voltak velük, de azért itt mocskolódsz velem, s minősítgetsz.
"# 4/7 Időpont tegnap 09:47"
Én nem értem mi a sértődésednek a tárgya, ezzel foglalkozol? Én nem téged minősítelek, lehet ha te mindent jól tudsz, s ha így van, jó lenne ha adnál egy elérhetőséget, s egy időpontot amikor ráérsz az elkövetkező félévben :P. ha kételkedsz abban hogy kinlódás ez az egész, tudok mesélni 101 amatőr jelenetet ami történt, de bizonyítani nem tudom, de amúgy mi okom lenne rosszat híresztelni erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!