1) Én most jelenleg 1.89 re állok x tantárgyból. Megbuktathat? Azt irta be hogy "gyengén áll..."
2)Ha első félévben 4es voltam akkor megbukhatok?(3,90 re állok y tantárgyból, de azt mondta ha nincs megírva egy témazáró akkor...)
Nincs olyan szabály hogy csak 2 jeggyel rosszabat adhat az első félévhez képest?
2010. máj. 20. 18:05
1/7 anonim válasza:
figy. nekem 2.2-re beírta, h gyengén áll..:)
2010. máj. 20. 18:08
2/7 anonim válasza:
1, 75re meg kell h adja a 2F-et azaza feltételes!!
2010. máj. 20. 18:10
3/7 anonim válasza:
2 jeggyel nem adhat jobbat, de rosszabbat bármennyivel rosszabbat adhat. (Hülye szabály, de ez van.)
Arra pedig nincs szabály, hogy milyen átlagra milyen jegyet kell adnia.
Nekem volt olyan, hogy év elején kaptam két egyest utána meg két ötöst. Ez ugy kereken hármas. Én mégis négyest kaptam és azt mondta, hogy még az ötösön is gondolkozott, mert a két egyes nem azért volt, mert nem tudom az anyagot, hanem a hülyeségem miatt.
Olyan is volt, hogy 4,8-ra álltam és négyest kaptam.
2010. máj. 20. 18:18
4/7 anonim válasza:
nálunk kerek 2essel lehetsz 2es. 1,8 az bukta. de az egész évet kell néznie és úgy nem buktathat meg.
2010. máj. 20. 18:29
5/7 anonim válasza:
1. 2,00 alatt megbuktathat.
2. Ha első féléveben négyes voltál, nem buktathat meg, mert az egész évet osztályozzák. Nem is értem, hogy jöhet ez szóba 3,9-egy témazáró átlagnál.
2010. máj. 20. 20:39
6/7 anonim válasza:
Tévedés ne essék, ha a 2. félévben egyértelműen több az egyesed vagy az összes témazáród egyes, akkor megbuktathatnak, még ha csillagos 6-os voltál is az első félévben. Hiszen egész évet néznek, tehát ha a 2. félévben nagyon sz*rul teljesítettél, szó nélkül megvághatnak év végén.
2010. máj. 20. 21:53
7/7 anonim válasza:
Szerintem a tanárnak van szabadsága az osztályozásban. Értsd: buktathat akkor is, ha a jegyeid nem ezt indokolják, de a tényleges tudásod igen. Én sosem jártam a bukás közelében, de egyszer úgy kaptam négyest, hogy volt vagy 10 ötösöm és egy egyesem (előző este jöttem össze a nagy szerelmemmel és elég sokat ittunk és nem józanodtam ki és bementem órára és közöltem, hogy nem írom meg a dolgozatot). Az egyest természetesen a következő alkalommal javítottam ötösre. A tanár is tudta, hogy tudom az anyagot, mégis négyest adott, mert neki úgy tetszett. Emiatt kevesebb pontom is lett a felvételin. Szóval ne próbálj ilyen átlagokat számolni, mert ha a tanárod úgy gondolja, hogy fogalmad sincs az anyagról, akkor bizony megbuktathat, akár 2.1-re is!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!