Más is járt már így számítógépes vizsgával? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Számítógépes rendszerrel kell vizsgáznunk. Ugyanazokat válaszoltuk barátommal, megnéztük utána a könyvből is, jók voltak a válaszok és mégis ő 5-öst kapott én meg csak 3-ast. Próbatesztet is csináltunk az interneten, ugyanazokat válaszoltuk és ő 4-est kapott rá én meg 1-est. Teljesen ugyanolyan kérdésekre meg válaszokra. Mitől lehet ez? Van valami random számgeneráló névsor szerint, hogy ki hanyat kapjon?2017. júl. 3. 14:22
1/2 anonim válasza:
Biztos, hogy a kérdések teljesen megegyeztek? Mi is számítógépes rendszerrel vizsgázunk sokszor, és csomószor van olyan, hogy valami apróságot megváltoztatnak a kérdésben. Én időnként beugrok abba is, hogy ha tagadóvá változtatják a kérdést, pl: Melyik 3 az ADHD fő tünete? vagy Melyik 3 nem az ADHD fő tünete?
Az is lehet, hogy szimplán valami gond van a rendszerrel. Akkor meg próbáljátok jelenteni valahol.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen ugyanazok a kérdések voltak, együtt csináltuk a próbateszteket, a vizsgakérdéseket pedig vizsga után megbeszéltük kinek mi volt.
2017. júl. 9. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!