Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy ennyire jó...

Létezik, hogy ennyire jó legyen az ÖSSZES érettségi jegye egy osztálynak?

Figyelt kérdés

Vagy úgymond "jószívűek" voltak a tanárok... [link]

Én elit gimnáziumba jártam és történetesen kitűnőre érettségiztem, de ez még szerintem is túlzás.

2017. júl. 2. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem pont annyira jószívűek a tanárok, mint egy átlagos osztályban. A saját tanára nyilván nem fog senkit lepontozni, hiszen az iskolának is a jó statisztika az érdeke
2017. júl. 3. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Ez azért szerintem nem akkora zsenialitás.. én is idén érettségiztem egy "kisvárosi" szakgimnáziumban, és csak támogatni tudom azt a válaszadót, aki azt írta, hogy a vizsga színvonala a bányászbéka segge alatt van.

Az én bizonyítványomban is csak ötösök vannak, pedig nem szakadtam bele a tanulásba, hozzáteszem ezzel nem vagyok egyedül a sulinkban..

Ha azt nézzük középszinten 80%-tól, emelten pedig 60%-tól ötös.. ami nevetséges.. így jegyekhez viszonyítani tök felesleges.. főleg, hogy az idei érettségi igen könnyű volt. Ez az osztály pedig válogatott diákokból áll. így semmi meglepő nincs az eredményükben.

2017. júl. 3. 11:59
 13/13 anonim ***** válasza:
14%
Nekem inkább az meglepő, hogy még egy válogatott osztály sem képes teljesen kitűnőt produkálni, amikor még a butácska ismerősömnek is meglett a kitűnő, igaz, hogy százalékhatárosan.
2017. júl. 3. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!