Az SMS-t mikor kapjuk hogy felvettek? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy már rögtön aznap (júl. 26) vagy másnap?
Én valószínűleg ott leszek majd a Pont ott partin, tényleg kb olyan este 8 körül jelentik be a pontokat?
2017. júl. 1. 13:56
1/3 anonim válasza:
Este 8kor kapod az SMS-t de valószínű, hogy előbb látni fogod a kivetítőn a pontjaidat, minthogy az SMS-t megkapd.
Aztán meg jönnek, hogy az SMS-ben benne van, hogy nem hivatalos és hogy felvettek-e vagy nem...
2/3 anonim válasza:
Mármint este 8kor van a kihirdetés na :D
3/3 anonim válasza:
Hat az sms-t nem pontban nyolckor kapod en ugy tudom:)) nekem kulon fel is hivtak ra a figyelmem mar erettsegizett ismeroseim hogy ne panikoljak ha pontban 20.00kor nem jon sms:DD ismerek olyat aki 20.40kor, de olyat is aki hatomnegyed 10 korul kapta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!