Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megérné számomra a magántanulás?

Megérné számomra a magántanulás?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Most mennek 11.-be. De sajnos van egy betegsegem ami miatt rengeteget hianyzok orakrol,ami eleg veszelyes mivel a szakmai tantargyaknal bizonyos szazalek hianyzas utan automatikus ev ismetles lenne. Amit semmikeppen sem akarok. Ez egy olyan betegseg ami semmikeppen sem nelkulozheto hiszen kihat a hetkoznapjaimra is. Korulbelul egy eve tart, es nagyon nehezen birtam ki ezt az evet is...sokat szenvedtem. Ezert kernek velemenyt..illetve hogy mennyire lehet ez nehez.. altalanosban 5os voltam vegig..most 4es vagyok. Szeretnek sokmindent megtudni meg a magantanulosagrol is. A vizsgak mennyire nehezek?

2017. jún. 30. 15:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!