Milyen szakmák léteznek aminek a tanulásához egyáltalán nem kell matek? (női szakmák)
a gazdasági informatikus a legnehezebb matekkal kel,és fekszik.szóval a válaszoló poénos akart lenni:D
kereskedelmen is sok a matek..főiskolán mindenhol van:S
én is ratyi vagyok belőle( küzdök mindig a kettesért,többiből meg 4-5 vagyok) és mégis megjelöltem egy turisztikai szakot,ahol erős a matek.na bumm,heti két különóra,és belerázódsz!:)
Sajnálom hogy el kell keserítselek de matek nélkül nincs esély jó szakmát és munkát találni.(ha van nagyon minimális) talán a jogászoknak nem kell annyira(de ez a szakma talített) meg andragógiára kommunikációra meg az ilyen szakokra amiket "büfé" szakoknak hívnak
Azt tanácsolom neked h járj matektanárhoz és kezd megbarátkozni a matekkal:( vagy esetleg pincérnő is lehetnél több ötletem nincs
Gazd.infósvagyok:
Amúgy fogalmam sincs. XD mit csinál. Erőltetésből leszek ezen a szakon.
mennyél fodrásznak, kozmetikusnak, műkörmösnek. ehez lehetsz tök sík. úgyis megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!