Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakmák léteznek...

Milyen szakmák léteznek aminek a tanulásához egyáltalán nem kell matek? (női szakmák)

Figyelt kérdés
Matekból nagyon gyenge vagyok, és olyan helyre szeretnék menni tovább tanulni ami nem igényel nagy matektudást...mindent írjatok le amit tudtok,köszi.
2010. máj. 20. 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%

a gazdasági informatikus a legnehezebb matekkal kel,és fekszik.szóval a válaszoló poénos akart lenni:D

kereskedelmen is sok a matek..főiskolán mindenhol van:S

én is ratyi vagyok belőle( küzdök mindig a kettesért,többiből meg 4-5 vagyok) és mégis megjelöltem egy turisztikai szakot,ahol erős a matek.na bumm,heti két különóra,és belerázódsz!:)

2010. máj. 20. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Sajnálom hogy el kell keserítselek de matek nélkül nincs esély jó szakmát és munkát találni.(ha van nagyon minimális) talán a jogászoknak nem kell annyira(de ez a szakma talített) meg andragógiára kommunikációra meg az ilyen szakokra amiket "büfé" szakoknak hívnak

Azt tanácsolom neked h járj matektanárhoz és kezd megbarátkozni a matekkal:( vagy esetleg pincérnő is lehetnél több ötletem nincs

2010. máj. 20. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Gazd.infósvagyok:

Amúgy fogalmam sincs. XD mit csinál. Erőltetésből leszek ezen a szakon.

mennyél fodrásznak, kozmetikusnak, műkörmösnek. ehez lehetsz tök sík. úgyis megérted.

2010. máj. 20. 18:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz a matek. Csak foglalkozni kell vele. Én is azt hittem, hogy hülye vagyok belőle, de itt egyetemen rájöttem, hogy a matek igenis tanulható. Persze nem ötösre, de 3-4-re minimum.
2010. máj. 21. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!