(3 emelt érettségi) ez reális terv? Elérhető cél?
Őszre terveztem biológiából. Tavaszra pedig magyarból és angolból...
Azért csinálok ennyit, mert első sorban a pszichológiát szeretném megjelölni egyetemen, ahová a biosz- angol jó (ez a két tárgy elég jól meg, és kell is arra szakra)..
és b tervnek a magyar tanári szakot gondoltam ,ahova emelt magyar kell.
Ha ősszel jó eredménnyel megcsinálom a biosz, jöhet a másik kettő. vagy szerintetek ez így irreális cél?
ja annyit had kérdezzek, hogy hány pontot sikerült összehoznod egy emelttel? és mellé középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgát csináltál?
AMúgy sok sikert kívánok neked! :)
Remélem egy év múlva én is mehetek az egyetemre :D
egyébként én a PTE-t néztem ki és oda szeretnék majd jelentkezni...
Így már érthető, miért akarsz 3 emeltet, hogy írtad, nem sikerültek annyira jól a közepeid:) A lényeg, hogy te érzed, miből hogy állsz, úgyhogy hajrá! Sok sikert neked is! Remélem, összejön:)
439 pontom lett, és csak egy középfokú nyelvvizsgám van (kettőt akartam, de a második végül nem jött össze). Én Debrecenbe jelentkeztem, ott 435 volt tavaly is a ponthatár, idén is ennyi a központi minimum ponthatár, 5 pontot meg remélem, nem emelnek:D Másodiknak is pszichológiát jelöltem meg, csak önköltségesen, az meg biztos összejön, a harmadik pedig magyar szak, azt én is B tervnek írtam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!