E-felvételi? Többi lent!
Tudnátok segíteni az e-felvételiben? Leérettségiztem, már megkaptam a bizonyítványaimat is. Az e-felvételibe ilyenkor elég csak a scannelt változatát elküldeni a bizonyítványaimnak?
Ugye nem kell még külön valami más helyre bepötyögni az érettségi százalékokat, év végi eredményt az e-felvételi rendszerében?
(Csak azért kérdezem, mert februárban volt valami ilyen táblázat, ahol ki kellett választani, hogy egy adott tárgyból hányas voltam; azonban ezt a táblázatot most nem találom...)
Kérlek, segítsetek! :(
Én tavaly csináltam, és emlékeim szerint ilyen nem volt. Bár a feltöltéssel voltak gondjaim XD de nem kellett külön beírni sehova
Nem kevered véletlenül a pontszámító kalkulátorral?
Nem kell beírni sehova, csak a középiskolai bizonyítványt kell feltölteni.
Jelentkezéskor februárban valóban ki lehetett tölteni egy táblázatot, ahova a tizenegyedikes jegyeidet beírhattad, de nem volt kötelező. A bizonyítvány alapján kerülnek a nyilvántartásba a tanulmányi eredményeid, és az alapján számolják ki az értük járó pontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!