Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így is megkapom a többletponto...

Így is megkapom a többletpontot vagy így nem jár?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egyetemre. Viszont sajnos nincs meg az alap pontom ami kellene, de ha elvégzek egy szakhoz kapcsolódó (54el kezdődő) OKJ képzést akkor az ezért járó többletpontot megkapom vagy csak ha többletpont nélkül megvan az alapontom?

2017. jún. 26. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég baj, hogy jelentjeztél egyetemre. Legyen már önkritikád neked és sajnos sok másnak is ! Hogy akartok ilyen gyenge eredménnyel egyetemet végezni ? Bekerülni sokkal könnyebb.
2017. jún. 26. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
az OKJ beleszámít a pontokba, tehát az OKj-vel együtt kell legalább 280 pont, jelenleg.
2017. jún. 26. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Ha az a minimalis 280 pontot se tudtad osszeszedni, akkor mit akarsz az egyetemen? Ne haragudj!
2017. jún. 26. 14:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem az az én dolgom hogy mit akarok!! Köszönöm a válaszokat, de a célom hogy jól keressek, és szerintem nem mindegy hogy ugyan azért a munkáért mennyit fizetést kapok.... egyébként meg az érettségit rontottam el és azon vagyok hogy azt is felhozzam jobbra, csak próbálok minden lehetőséget megmozgatni..
2017. jún. 27. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!