Megbuktam matekból (7. -es vagyok) augusztusban pótvizsgázok. Valaki esetleg volt már az en helyzetemben? Tapasztalatok?
#8as vagyok :)
Azta de jó ilyet olvasni, hogy másnak is hogy megváltozott az élete:)) kedves kérdező én tényleg kívánom, hogy leld meg te is a boldogságod a tanulásban. Hihetlen érzés olyannal foglalkozni amit szeretsz, nem tantorithat el tőle semmi. Addig ülsz felette míg meg nem csinálod, és utána olyan boldog leszel, hogy megajandekozod magad meg egy feladattal... Az a siker, az az eleterzes hogy "hűűű b*ssza meg ez de jól megy, még még még többet.." megtudnad olyankor váltani a világot:)) és a tanár arckifejezése... Az a kifejezés amit sosem felejtesz el, az a büszkeség és legfőképpen tisztelet irántad.. Felbecsülhetetlen. Imádom. Minden percét imádtam.
Örülök a 9-es és 10-es valaszolonak nagyon:)) büszke vagyok rájuk. És boldog vagyok, hogy nem csak én vagyok így vele:)
9-es,sok sikert a továbbiakban,rettentően jó a fizika is, csak így tovább, mutasd meg rendesen a tanárnak mire vagy kepes:)) ügyes vagy!
Drága 10-es,wow az emelt kémia, te sem vagy semmi, neked is van mit felmutatni arra a bizonyos asztalra,nagyon büszke vagyok rád is! Tedd amit tenned kell, én azt mondom neked a sors a kémiát választotta, bármire képes vagy, változtasd csak meg azt a sorrendet! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!