Középszintű ANGOL szóbelin (2017) milyen témákat húztatok?
Milyen képekről kellett beszélni?
Illetve mennyi időt voltatok bent? Milyenek voltak a tanárok?
Nekem az 1. rész (irányított beszélgetés) az a hobbi, szabadidő volt.
A 2. rész (szituáció) az étterem volt, én voltam a vendég és rendelnem kellett.
A 3. részben pedig 3 kép volt megadva nekem. Az elsőn egy tó volt fákkal, a másodikon egy tenger pálmafákkal, a harmadikon meg egy hegy. Ezek alapján kellett a kedvenc évszakomról beszélni (melyik az, miért szeretem, szeretem-e Magyarországot, ha igen, akkor miért szeretek itt élni...). :)
Én az időt nem töltöttem ki, pedig mindenre válaszoltam, illetve próbálkoztam. :D Nekem az angol feleletem nagyjából 8 perc lehetett.
Összesen meg 2 órát és 40 percet voltam bent. :D
A tanárok és az elnök is nagyon jó fej volt, igyekeztek segíteni, nem kötekedtek, szóval aranyosak voltak. :)
1. A kérdések:
Miért fontos a továbbtanulás? Mi a tervem a jövőben? Voltam-e már külföldön? Hogy írnám le a sulimat egy barátomnak?
2. Szituáció:
A boltban szeretnék venni pár terméket, a tanárom az eladó. Fel voltak írva a lapra,hogy miket kell vennem, és hogy mivel fizetek.
3. Képek
Az egyik képen napozás volt a tengerparton, a másikon városnézés egy idegenvezetővel :)
Egész jól éreztem magam,könnyű volt,a tanárnőm is laza volt.
1. Hobbik
2. Valami munkára kellett jelentkeznem, ahol gyerekek voltak. Ennyit értettem belőle, aztán hablatyoltam valamit.
3. Tömegközlekedés (busz,repülő,vonat)
Szerintem nem volt nehéz. Legalábbis amiket kihúztam azok mentek. A 2. kicsit döcögősen, de nem volt vészes így összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!