Szeretnék egy könyvet kiadni, de nem vagyok benne biztos, mert nem tudom hogy ez hogyan működik, és hogy mennyibe kerül? Tudnátok konkrét dolgokat mondani?
Figyelt kérdés
Egyébként 12 éves vagyok és egy ,,életrajzi regényt
'' szeretnék kiadni. Nem tudom hogy a korom mennyire befolyásolja ezt az egészet? Tudom hogy elsőre hülyén hangzik, de nem az.
2017. jún. 24. 17:03
1/6 anonim válasza:
A korod nem befolyásolja, csak a szüleid pénztárcája. Borzasztóan költséges hobbi, ha nem találsz szponzort...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Pontosabbat tudna mondani😄
2017. jún. 25. 00:03
4/6 A kérdező kommentje:
Oh... Az sok
2017. jún. 25. 10:50
5/6 anonim válasza:
Próbálj meg találni szponzort. Köttesd be több példányban, és küldd szét jópár kiadónak. Ha annyira jó, lehet találsz valakit.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm
2017. jún. 25. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!