Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire hiteles a felvi.hu...

Mennyire hiteles a felvi.hu pontszámító kalkulátora?

Figyelt kérdés
Az érettségi eredményeimet tudva összeszámoltam a pontjaimat, viszont 2-3 ponttal kevesebb jött ki. Én számoltam félre vagy a kalkulátor nem jó?
2017. jún. 20. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
te számoltad rosszul
2017. jún. 20. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Írd be újra, hátha elgépeltél valamit, de egyébként elég hiteles.
2017. jún. 20. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A kalkulátor teljesen hiteles, szóval vagy elírtál valamit, vagy elszámoltál valamit.
2017. jún. 20. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit a felvi ír, az 100%-os. Egészen biztos, hogy te rontottad el. Próbáld meg megint és ha újból eltérést tapasztalsz, akkor írd le nekünk, hogy hogyan számoltál, és megnézzük hogy mi volt rossz.
2017. jún. 20. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nekem +1ponttal több lett a végleges :D de szerintem azért hiteles, csak én néztem be valamit
2017. jún. 20. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!