Így mi lesz velem ha nem tudom teljesíteni a nyelvvizsgát?
Figyelt kérdés
Egyetemre jártam, végeztem, de nincs nyelvvizsgám. Most dolgozok és munka mellett nem tudom megcsinálni, teljesen stresszes az életem. Arra gondoltam hogy inkább kifizetek havonta X összeget, csak ne legyek ilyen stresszben. Egyszerűen nincs időm tanulni. Egyébként az egyetemi végzettséggel sem biztos hogy annyival jobb munkám lenne mint ami most van (műszaki menedzser végzettség)
csak kérdés akkor ezt a képzési díjat hogyan és mennyit vonnak le tőlem?
Gondolom csak nem úgy hogy egy összegben 1 millió forintot követelnének.
Van diákhitelem amit havonta fizetek.
2017. jún. 20. 09:40
1/5 anonim válasza:
Nem értem, befejezted a sulit, megvolt a záróvizsgád? Akkor miért kéne fizetned bármit is?
2/5 A kérdező kommentje:
mert nincs nyelvvizsgám
2017. jún. 20. 11:27
3/5 anonim válasza:
Mi köze ennek a fizetéshez? Még mindig nem értem. A diplomád ezek szerint megvan, jogviszonyod már nincsen, csak nem válthatod ki, mert nincs nyelvvizsgád. De ezért miért kéne fizetned bármit is? Nem kérnek pénzt a diploma őrzéséért.
4/5 A kérdező kommentje:
de igen, olvass utána kérlek
hogy vissza kell fizetni a képzési díjat, mert én államis voltam
2017. jún. 20. 13:04
5/5 anonim válasza:
Eszperantó 2-3 hónap. Ezt azért ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!