Egy kredit hiánya miatt kirugnak?
Figyelt kérdés
Szóval ugye 2 félév alatt kell 36 kredit.
Kiszámoltam és nekem 35 lesz. Tudom?elég gyenge,de rengeteg peoblémám adódott az évben,nem részletezném.
Létezik,hogy egy kredit hiámya miatt kirugjanak az egyetemről?:(
20L
2017. jún. 15. 16:50
1/18 Pelenkásfiú válasza:
Nem kirúgnak, hanem költségtérítéses leszel (vagy elmész magadtól, ha nem akarsz fizetni).
2/18 anonim válasza:
Simán :/ De nem kirúgnak hanem mész fizetősre
4/18 anonim válasza:
#3 Kettő, de biztos fent van a ti egyetemetek oldalán is
5/18 A kérdező kommentje:
És ha önköltséges vagyok,akkor nincs is hova átsorolni ,azt tudom
De nem jár kirugással ilyenkor? Mert ugye én már eleve önköltséges vagyok...
2017. jún. 15. 17:51
6/18 anonim válasza:
Én nem értek hozzá,de szerintem , ha eleve te fizeted, akkor maradhatsz. Mert akinek nem jön össze, azt pedig önköltségesre teszik, ahol te is vagy.
7/18 A kérdező kommentje:
Remélem ,hogy így van
2017. jún. 15. 18:16
8/18 anonim válasza:
Ha önköltséges vagy, akkor nincs gond, viszont a képzési idő * 2 félév lehet max, amit az egyetemen tölthetsz.
9/18 anonim válasza:
Önköltségesről önköltséges maradsz.
Bár az évi 35 kredit az nagyon durván kevés..
10/18 anonim válasza:
"Kettő, de biztos fent van a ti egyetemetek oldalán is"
Most olvastam el a decemberben kapott neptun üzenetet és az első három regisztrált félévbe kell a 36.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!