Felvi.hu-n hogy lehet megnézni, h. melyik érettségimet javították ki, ill. az eredméyneket?
regisztráltam, csak nem tudom, h. hova kell beírnom az azonosítómat :S
oktatási hivatal levelében az volt, h. e-felévételi menüpont, de nekem abban hibát ír ki.
lécci segítsetek
A felvi csak a felvételidet intézi, az érettségihez nem túl sok köze van azon kívül, hogy az érettségi bizonyítványod másolatát be kell majd nekik küldened valami úton-módon.
Majd 06.01.-én tudod meg az eredményeidet abban a suliban, ahol jelentkeztél érettségire.
az oktatási minisztérium postán küldött levelet, és abban írta, h. akár papír akár elektronikus módszerrel jelentkeztem felsőoktatásba a felvi.hu-n e-felvételi menüpontban meg tudom nézni, h. milyenek az eredméyneim, milyen adatokat kültem be, + lehet akár sorrendet is egyszer módosítani?
erről senki nem tud semmit? :)
De ahhoz hogy fent legyen az eredményed, előbb el kell az küldened nekik. Mikor megkapod az érettségid, akkor annak a fénymásolatát be kell küldened. Az alapján számítják a felvételi pontokat. Szóval az érettségi eredményed majd a szóbeli után fogod megtudni. Ha jól tudom akkor az írásbelit még előtte meg lehet nézni. De előtte semmiképp nem fogod tudni, hacsak a tanárból ki nem szeded.
üdv
Áhhh...ennyi ésszel felsőoktatásba akarsz menni?
Nyilván nem az érettségi eredményeket fogják beírni...ahhoz semmi közük.
Majd ha megkapod a bizonyítványod és beküldöd, akkor ha megérkezik hozzájuk, akkor mindenkinek felrakják, hogy mit küldött be, meg kiszámolják a pontjait...
De az érettségi eredményekhez mi közük lenne? Azt a tanáraid javítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!