Van esély arra, hogy csökkennek a ponthatárok?
Szia!
Szurkolok neked.
Előfordul néha, hogy 15-öt csökken a ponthatár, de én is felkészülnék a legrosszabbra.
Viszont akkor se csüggedj, ha nem vagy bent!
A munkatapasztalat és a felsőfokú nyelvvizsga nagyon jól fog jönni!
Ha én még egyszer csinálnám, gimi után kihagynék egy évet, és úgy mennék egyetemre. (:
Attól függ, hogy melyik egyetemre jelentkeztél.
De én látok esélyt arra, hogy nagy mértékben csökkenni fog a ponthatár több helyen is, hiszen már nemcsak a Bárczin lehet tanulni, hanem a Debreceni Egyetemen, a Kaposvári Egyetemen, a Széchenyi István Egyetemen és a Szegedi Egyetemen is, pluszban idén még nem biztos, de 2018-tól már Egerben is lehet majd tanulni. Szerintem legalább 10 ponttal csökkenni fog, de ha szerencsénk van, többel is :) De ez függ a jelentkezők pontszámától is, ha pl. sokaknak van plusz pontja nyelvvizsgából, versenyekből, emelt érettségikből stb., akkor magasak lesznek a ponthatárok, ellenkező esetben alacsonyabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!