Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Grafikusi alkalmasságin anime...

Grafikusi alkalmasságin anime stílusú rajzok?

Figyelt kérdés
A forrai grafikusi felnőttképzésére adtam be a jelentkezésem, ahol 10 általam választott alkotást kell bemutatnom. Bár a tárgyak, növények, realisztikus ábrázolása az erősségem, a stílusom leginkább a rajzfilmek, és az anime közt helyezkedik el. Merjem önmagamat adni, vagy ez még inkább csökkentené a bejutásom lehetőségét?

2017. jún. 8. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Én azt gondolom, hogy minél több oldaladat mutatod meg, annál jobb. Simán belefér a 10 választott alkotás közé egy, max. kettő anime stílusú rajz is.
2017. jún. 8. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Igen, nem az a baj, ha valaki animésen rajzol, hanem az, ha CSAK animésen rajzol. Ha be tudod bizonyítani, hogy nem egy vagy az ezer meg ezer anime rajzokat gyártó ember közül, akkor teljesen rendben vagy.
2017. jún. 8. 22:25
 3/9 anonim válasza:
18%
Nem tudom milyen suli ez, de művészeti képzésre nehogy beadj már anyime képeket, mert kábé kiröhögnek. Bár amugy se lehet sok hasznos dolgot ezeken a helyeken tanulni, inkább csak lebutítják az embert.
2017. jún. 9. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem egyik ismerősöm jelentkezett ilyen helyre, azt mondta, hogy nagyon nem szeretik ott az anime stílusú rajzokat.
2017. jún. 9. 14:47
 5/9 A kérdező kommentje:

1. 2.-es válaszoló köszönöm a hasznos válaszokat! :)

3. Köszönöm a válaszodat, bár őszintén nem hiszem, hogy ilyen szinten negatív reakciót váltana ki belőlük. Bár ahogy azt a 4.-is említette, tisztában vagyok vele, hogy nem igazán preferálják a keleti stílust. Mégis, az amerikai/japán rajzfilm stílusban vagyok a legjobb, ebben tervezek a jövőben is tevékenykedni. Amúgy, a képzésről... szerencsére magamtól is képes vagyok viszonylag gyors ütemben fejlődni. A képzést pedig ismerős ajánlotta, aki meg volt elégedve. Nem hiszem, hogy bármi ártalma lenne ha az autudidakta tanulás mellett profi kezekre is rábíznám magam.

2017. jún. 9. 15:26
 6/9 anonim válasza:
0%

Ahogy érzed. Végülis csak majd tíz évig voltam tagja különböző művészeti iskoláknak.

Tudod mit, add be oszt hadd szóljon!

2017. jún. 9. 19:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, hogy ilyen tapasztalt háttérrel méltóztattál válaszolni. Ez azonban nem jogosít fel a beszédstílusodra, azt pedig végképp nem értem miért húzol le egy olyan oktatást, amiről halovány fogalmad sincs. Tisztában vagyok vele, hogy az egyetemek, nevesebb intézmények színvonalasabb oktatást biztosítanak, azonban ezek előtt egy alapabb képzést szeretnék legalább kipróbálni.
2017. jún. 9. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj kérdező, szerintem mindenképp érdemes a tanfolyamra menned.

Tudod, ahhoz, hogy a mangarajzolásban jó legyél, ismerned kell az alapokat is. Utána tudsz csak stilizálni úgy, hogy jó is legyen.

Ott pedig az alapokat megtanítják, a mangát meg hozzátanulod otthon.

2017. jún. 11. 15:46
 9/9 anonim válasza:
Én a Forraiba jártam és grafikus szakmát végeztem. Az anime rajzoláls egy japán tradició szerintem hanyagold ezt a stílust és találj ki egy sajtát stílust magadnak hiszem ettől leszel kreatív nem attól, hogy anime figurákat rajzolsz. A realisztikus ábrázolás erősítsd mert ha például kedvet kapnál felvételizni a Kézőművészeti egyetemre vagy a MOME-re akkor azt jobban tudnád hasznosítani. Egyébként a Forrai célja az, hogy felkészítsen a művészeti egyetemek felvételijére. Remélem hasznos volt a válaszom.
2018. jan. 9. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!