Pontosan hogy zajlik az emelt matek szóbeli érettségi?
Figyelt kérdés
mennyi idő a felkészülés, táblára kell utána előadni?
lehet függvénytáblázatot használni?
ja, és a feladatot amit meg kell oldani, azt a felkészülési időn belül kell megcsinálni, vagy utána?
sajna a tanárom semmit nem mondott el :(
2010. máj. 18. 14:17
2/6 anonim 

válasza:

Pontosan hogy zajlik az emelt matek szóbeli érettségi?szerintem elég egyértelmű... ezt az elsőnek írnám. Neked sajnos nem tudok válaszolni kérdező.
3/6 anonim 

válasza:

Nálunk 30 perc felkészülési idő volt, egy elméleti és egy gyakorlati feladatot kellett elmagyarázni. A feladatot nálunk táblára kellett írni, de egyik bnőmnek elég volt lapra, gondolom ez változó. Sok sikert!
4/6 anonim 

válasza:

Én nem emelteztem, de páran vannak az osztályomban akik igen és a tanárunk azt mondta hogy, ugye van a fél óra felkészülési idő.Utána a felelet 20 perc, amiben pontosan kikell mondani egy definíciót, egy tételt bizonyítással.Aztán lehet beszélni a témáról plusz van a feladat megoldás.Gondolom máshol sem különböző nagyon a dolog menete.Sok sikert hozzá! :)
5/6 anonim 

válasza:

Én tavaly érettségiztem emelt szinten, elég sokat kellett várakozni, legalább két órát az eredeti időponthoz képest. Aztán nagy nehezen sorra kerültünk, nálunk kb. a fél csoport emeltezett, mindenki egyszerre kihúzta a tételét, a feladattal, fél óra felkészülés, utána előadod a táblánál, lehet használni jegyzetet, illetve függvénytáblát ( a felkészülésnél).
6/6 anonim válasza:
Bocsi a kérdésért, de milyen jegyzeteket lehetett használni? :)
Csak hogy tudjam, mit vigyek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!