Milyen az emelt töri szóbeli?
Figyelt kérdés
Aki volt már emelt töri szóbelin, milyen volt? Könnyű össze szedni 35-40 pontot? Milyenek a források?2017. jún. 8. 12:04
11/15 anonim válasza:
Ugyanez volt nekem is, mintha nem tudtam volna semmit, de ha rendesen tanultál akkor nem lesz gond. :) Ha előtted lesz már a forrás meg az atlasz akkor ott már eszedbe fog jutni amit tanultál. Nekem olyanok jutottak eszembe amikre nem is emlékeztem hogy megtanultam. :DD
12/15 anonim válasza:
Sziasztok! Na, hogy ment? :) Én ma megyek! :D
13/15 anonim válasza:
Huh. En nagyon élcsesztem :( kihuztam az Nszk- Ndk-t. Át se neztem ezt a tetelz egyaltalan, nagyon gáz volt de a tanarok kedvesek voltak. Remelem adnak 11pontot annyira lenne szuksegem csak. Nektek?
14/15 anonim válasza:
Uhh :/ Bocsi, hogy csak most válaszolok, nem gyakran járok erre. :( Én az 1700-as évekbeli Magyarország nemzetiségi viszonyait húztam, amit kedvelek is, de miután kimentem és elmondtam a mondókámat, jöttek a kérdéseikkel... Az egyik a szóhasználatomba kötött bele (Én mondtam: "M.o. kevert nemzetiségű ország volt", erre bekérdezi, hogy mit jelent szerintem. Azt válaszoltam, hogy "Többnemzetiségű", és a töri tanárom szerint is igazam volt, de persze hibának nézték... Aztán a másik kettő végighadart pár kérdést, egyszer vissza is kellett kérdeznem, annyira gyorsan és motyogva tette fel. Végül ~50/30pont lett, ennyit tudtam kideríteni. A 75 pontos írásbeli mellé nem olyan rossz, mert megvan a 60%, vagyis az ötös és a +50 pont (emelt szint miatt). Csak a százalék lehetne több a pontok miatt, de így is azt mondom, hogy elégedett lehetek, mert nagyon bunkók voltak. Az elején az egyik próbált vicceskedni, aztán olyan fapofával nyomta le az értékelést a feleletem alatt, hogy az hihetetlen...:/
15/15 anonim válasza:
Én a #12 és #14 választ írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!