Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bankettra muszáj elmenni?

Bankettra muszáj elmenni?

Figyelt kérdés
középiskolai. nem igazán kedvelem az osztályt meg még ruhát is venni...nem akarok:S kötelező az ilyen??
2010. máj. 18. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Szia.dehogyis,ez csak neked szól ha akarsz utoljára együtt "bulizhatsz" a tanárokkal és az osztállyal,de ha nem kedvelted őket nem kell:)
2010. máj. 18. 13:00
 2/14 anonim válasza:
84%
Nem az. Én sem voltam, és még sokan nem . alig volt valaki. minálunk sem volt jó az osztály. akkor meg minek erőltetni?!
2010. máj. 18. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Semmi sem kotelezo. En peldaul nem mentem el, mert en sem voltam tul joban az osztalyommal. Csak nehogy kesobb megband...
2010. máj. 18. 13:01
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
nem muszáj természetesen ha nem akarsz.Én alig várom :)
2010. máj. 18. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Én szeretem az osztályomat, de mégsem megyek.Nagyon sok pénzt költöttem el szalagavatóra, ballagásra, mindezt csak azért mert kötelező volt, de legalábbis illett és elvárták.

Nem fogok most, még többezer forintot kifizetni egy étteremre, ahol úgysem eszem annyit, amennyit kifizetek(+ a tanárok költségeit is ránk terhelik)

Lehet, hogy később megbánom, de legalább nem szórom el egy minimálbér felét egy estére...

SEMMI SEM KÖTELEZŐ! csiáld úgy, ahogy neked jól esik.

2010. máj. 18. 13:14
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
én se szívlelem az osztályomat de mintha az utolsó évben megváltozott volna mindenki és kicsit érettebb lett volna. Én elmegyek azt ha már ki lett fizetve és ha szar lesz akkor 1 óra után lelépek "holnap utazom el korán reggel blablabla"
2010. máj. 18. 13:48
 7/14 A kérdező kommentje:

köszi szépen mindenkinek, megnyugodtam:)

nem hiszem, hogy meg fogom bánni- ez a veszély nem fenyeget:D

nincs kedvem bájvigyorral ott ülni, mintha mindenki mindenkit szeretne, közbe meg nagyon nem:D

örülök, hogy vége és kész...

köszi mégegyszer:)

2010. máj. 18. 15:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező.Én sem szerettem az osztályt,és ők se engem,alig vártam hogy vége legyen az egésznek,nemhogy még bankettra menjek...Persze utánna rossz volt maga az a tudat,hogy én miért nem kerülhettem egy normális osztályba és így lehetett volna nekem is egy jó bankettem...Természetesen ez nem azt jelenti,hogy megbántam volna hogy nem mentem el.
2010. máj. 18. 15:30
 9/14 A kérdező kommentje:

teljesen átérzem :S

és vkinek szóljak?vagy egyszerűen ne menjek el?:D

2010. jún. 2. 16:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen mind1?

Elballagtál, bizonyítványod, érettségid megvan, semmi hátránya nem lesz, ha nem mész el. Ha a későbbiekben nem akarod velük tartani a kapcsolatot, akkor tök mind1.

2010. jún. 8. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!