Hogyan javíthatnék matekból?
idk
Menj oda a tanárhoz és kérdezd meg a lehetőségeidet. Az is lehet hogy pl 3 jeggyel sem tudsz javítani... Nem tudom hány jegyből jött ki az átlag és azt sem hogy esetleg mettől adja meg + miként számítja...
Túl kevés az infó. (és ahogy írtad az idő is)
Nem akarlak elkeseríteni, de ebből nagy valószínűséggel 4es lesz, kivéve ha nagyon jó fej lesz a tanárod és meg tudsz vele egyezni.
De ppt matekól??? Háááát nem tudom.... általános iskola egyébként? :D
Tanárként válaszolok. Nálam félévente 6 jegyet kapnak a diákok (kettő tz). Így mostanra már van 12 jegyük 4 tz-vel. Ha az átlag 4,3 akkor nálam nincs javítás, mert 4,6-tól adom meg az ötöst. Lehet, hogy gonoszságnak tűnik, de volt 12 alkalom a javításra. Szerintem egy kicsit későn kaptál észbe. Ilyen átlaggal még egy ötös javító dolgozat sem segítene rajtad. Általában akkor van nálam javítás, ha a diák átlaga 4,5 körül van. Ekkor a legrosszabbul sikerült témakörből íratom a javító dolgozatot.
Kérdésedre válaszolva szerintem sehogy sem tudod megszerezni idén az ötöst matekból. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!