Elsner Dominik kérdése:
Mennyire nehéz egy történelem pótvizsga?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igen.. sajnos megbuktattak történelemből(9. osztály) szégyenlem is magam emiatt(eddig egyszer sem buktam semmilyen tantárgyból). Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire nehéz egy ilyen pótvizsga? Mikre készüljek fel? Tudom, hogy tanulnom kell mint az állat csak félek emiatt. Ha jól tudom van egy irásbeli és egy szóbeli része is.
A szóbeli része nehéz? Gondolom tanártól függ. Akinek esetleg volt tapasztalata ebben az irjon legyen szives!
2017. jún. 2. 18:24
21/23 anonim válasza:
Üdv!😃
Velem ugyanez a helyzet, csak velem egy erős gimiben és hát utál a tanár igy meghuzott es 3as tz-im voltak.
Én sem tudom h h zajlik egy ilyen potvizsga azt mondtak h van egy irasbeli es egy szobeli resze is de hát majd kiderul😃 de én még nem kezdtem hozzá tanulni...
22/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sikerült! :) 3-mas lett. :)
2017. aug. 25. 13:55
23/23 danimelegxdlol válasza:
Naszák István a töri tanárod, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!