Idén a középszintű matek érettségin lesz szóbeli is?
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 10:32
2/14 anonim válasza:
Középszinten csak akkor van matekból szóbeli, ha az írásbelin megbukott az illető.
3/14 anonim válasza:
Mindig van szóbeli matekból azon vizsgázóknak, akiknek pontszáma 12 és 24 között van. A 12 a minimum pont, hogy valaki szóbelizhessen, 25-től pedig megvan a 2-es.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 2. 14:26
5/14 anonim válasza:
Remélem nem idén érettségiztél. És az a szégyen hogy az ilyenek mint te még egyetemre is bekerülnek sőt még el is végzik.
6/14 anonim válasza:
"az a szégyen hogy az ilyenek mint te még egyetemre is bekerülnek sőt még el is végzik."
Nem lehet mindenki jó matekból, lehet ő másból jó. Lehet, hogy ő töriből jó, megy jogra, lesz belőle ügyvéd. Lehet angolból jó, elmegy tanárnak meg fordít mellette. Ezer példát lehetne még felsorolni. Nem minden a matek körül forog... Ez az egyik. A másik meg az, hogy nem írta sehol, hogy akar egyáltalán egyetemre menni. Úgyhogy nyugodj meg szépen. Egyébként meg a diplomások aránya Magyarországon 32,8%, messze az uniós átlag alatt van. Ha valóban ilyen egyszerű elvégezni egy egyetemet mint ahogy állítod, akkor a maradék 67% mit csinál? Akkor ezek szerint mégsem olyan egyszerű...
7/14 anonim válasza:
Ja és amúgy azt sem mondta, hogy rosszul sikerült volna neki a matek. Csak feltett egy kérdést, amire nem tudta a választ, hogy van-e szóbeli középszinten matekon. Lehet nem is most érettségizett és abszolút nincs benne, csak kíváncsi volt. De te nagyon nagyot mondtál meg beszóltál most háttérinfó nélkül az a lényeg, bravó... :)
8/14 anonim válasza:
6,7 - Nem az a kérdés jó-e matekból, hanem hogy annyira telibe szarja az egész érettségit hogy halvány segédfogalma sincs arról hogy mi a rendszer, a vizsgakövetelmény...
9/14 anonim válasza:
A másik: valószínűleg nem tesz fel brachiból ilyen kérdést az akinek semmi köze az érettségihez. Emellett kifejezett abbéli reményemet hátha mégsem érintett a dologban. Még nagy szerencse hogy vannak még ilyen hősi védelmező lovagok, akik kardot rántanak a szegény kérdező védelmében. Megjegyzem nem jó emberrel húztál ujjat, de csak semmi személyeskedés! Habár én egy szóval sem mondtam hogy rossz lenne az érettségije, ahogyan ő sem mondta. Mert ha mondta volna akkor legalább azt tudná hogy akkor van szóbeli ha valaki nem ér el egy bizonyos szintet. De ő annyira leszarja, hogy még ezt sem tudja. Nem tudom tudtad-e követni? Ebben nem találhatsz semmi kifogásolni valót... Ha mégis megpróbálnád egy komment keretében fölösleges is lenne, mert attól kezdve látnám, nem vagyunk a szürkeállomány területén egy súlycsoportban.
10/14 anonim válasza:
Harmadik: igen érdekes adatok ezek a diploma megszerzésének arányáról. Kíváncsi lennék honnan vetted..? Persze hiszek neked, nincs okom kételkedni. Habár ha nem haragszol, azért a diplomamunkába nem teszem bele. Ugyanakkor mint másodéves egyetemi hallgató két nyelvvizsgával és évfolyam elsőként ( tudom erre azt mondod hogy bárki mondhatja, azonban az a rossz hírem hogy ezt neked kell elhinned, ha nem teszed attól az én státuszom még nem lesz kevesebb) azt mondom hogy egyáltalán nem ördöngösség elvégezni vagy bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!