Matek pótvizsga?
Sziasztok.
Kilencedikes vagyok, évvégén meg fognak húzni matekból, mivel rengeteg az egyesem annak ellenére, hogy járok külön tanárhoz. A többi tantárgyból 3-as vagyok, egyikkel sincs gondom, csak a matekkal.:( Mire lehet számítani egy pótvizsgán, hogy zajlik, illetve hány százaléktól van meg a kettes? Nehéz vagy könnyű? Nagyon nem szeretnék megbukni, szeretem a mostani osztályomat.
Szia!
Én nekem általánosba volt 1 matek pótvizsgám úgy nézett ki,hogy egy terembe be hívtak minket a tanárok akik pótvizsgáztak majd mindenki elfoglalta a neki tetsző helyet,majd a tanár elmondott 1-2 szöveget és adta is a lapot amit ki kellett tölteni a lapot úgy kell elképzelni mint 1 rendes normális témazáró ha jól emlékszem 2 oldal(A4-es lap) volt.A százalékot pontosan nem tudom de nekem épp,hogy megvolt a kettes 20% valahány százalék körül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!