Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egy gazdasági és...

Milyen egy gazdasági és menedzsment szakon tanuló órarendje?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki egy heti órarendje annak, aki pl. a BGE-n tanul gazdasági és menedzsment szakon?

2017. máj. 31. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Eléggé változó. Első szemeszter után mindenkinek össze-vissza vannak a tárgyai. Van amikor nem lehet valamit felvenni, ha nem sikerül az előkövetelmény, vagy óraütközés miatt nem tudja felvenni. Van aki ilyenkor azt kihagyja és kevesebb kreditet vesz fel vagy előbb felvesz egy olyan tárgyat, amit a tanterv később javasol. Esetleg szabadon választható tárgyat vesz addig fel. Illetve a tárgyakon belül is több időpontban vannak meghirdetve a gyakorlatok. Ez miatt pl lehet valakinek hétfő-kedd tele van órákkal, szerda-csüt. alig egy-két óra a péntek meg szabad. Vagy éppen minden nap néhány órája van délutánonként. Más meg szereti felvenni a tárgyakat inkább reggelre/délelőttre, hogy a délután szabad legyen. Nekem most a hétfőm és a szerda volt zsúfolt, kedd-csütörtök 3 óra pénteken csak 1, míg szaktársamnak pénteken nem is volt órája, a kedd olyan mint az enyém, viszont csütörtök egész nap bent volt és neki a hétfő-szerda volt lazább. Pedig az órarend háromnegyede ugyanazokból a tárgyakból állt, csak más szemináriumokon voltunk.

Szóval max példát tudok írni, hogy az enyém milyen volt, de közben ahány hallgató annyiféle órarend. Mondjuk nem BGE-s vagyok, kisebb egyetemen tanulok, szóval nálunk még kevesebb szemináriumi időpont meg választható tárgy volt.

2017. máj. 31. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Keress rá googleban a gazmen operatívtantervre. Ott fel vannak sorolva a tantárgyak félévekre lebontva. Elsönek igaza van eléggé változó h h tudod összerakni. Gyorsnak kell lenni :D Corvinusra járok, szóval kérdezz priviben
2017. jún. 5. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
2es vagyok. Corvinuson már az első félévben is te rakod össze az órarended :)
2017. jún. 5. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
BGE-n is, legalábbis én anno azt vettem fel, amit akartam.
2017. júl. 7. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!