Félek bemenni megnézni az érettségim?
Én se merem megnézni az emelt angolomat, de a motivációmon nem igazán fog változtatni, mert úgyis rá két nappal lesz a szóbeli. Attól félek, hogy eleve nem lesz meg részenként a 12%, és akkor buktam az egészet. Nálam meg ez a felvételim alapja, ha nem sikerül legalább 50%-ra az egész, akkor esélytelen minden, amit idén megjelöltem.
Azért is nehéz nekem, mert én egyetem mellett tanultam/tanulok rá, és utoljára 3 éve voltam nyelvi vizsgán, az is csak középszintű volt, és szóban szinte sose használtam az angolt, mert nem volt kivel. A megoldókulcsot azóta se néztem meg, nem akartam egy hónapig idegeskedni miatta, inkább felkészültem a legrosszabbra. Nem mintha tudnám, hova mit írtam, egy órával az írásbeli után már arra se emlékeztem, milyen témájú szövegek voltak benne. Amit utálok benne, az a hamis/nem derül ki, erre ritkán van egyértelmű válasz, itt biztos sok hibám lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!