Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félek bemenni megnézni az...

*lány* kérdése:

Félek bemenni megnézni az érettségim?

Figyelt kérdés
Infobol nagyon rosszul sikerult 4 feladatbol 1 et nem csinaltam meg a komoozert, az access meg szerintem az egez rossz :( felek bemenni nagyon h megnezzem :( a masik meg a magyar :( attol is felek hiszen a szovegertesnel kb lesz 15 pontom es nek tudom az elemzest hogy javitjak :( mivan ha megbukok ? :0 nem akarok bemenni megnezni :(

2017. máj. 30. 17:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek :) nem mondjak meg nekunk sajna 6.an megyunk be :(
2017. máj. 31. 09:53
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
Nem fogsz megbukni
2017. máj. 31. 14:47
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
Mert akkor már szólt volna a tanár
2017. máj. 31. 14:48
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Szervusz! :D a magyartól szörnyen féltem megoldókulcs alapján max 10 pontom lett volna szövegértésen, de a szövegértést is úgy pontozzák, hogy amit a tanár elfogadhatónak talál, azt elfogadhatja...a műelemzésnél pedig úgy szint néztem a megoldókulcsot és semmit se írtam el belőle, amit oda leírtak...tegnap javította ki a tanárunk a vizsgát kiderült 72%om lett :D igaz nem olyan jó, de én is annyira rossznak éreztem, hogy csak abban reménykedtem legyen meg a kettes :D
2017. máj. 31. 15:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Infotol ngyon felek mert ott a megoldokulcs alapjan pontozzak szerintem es nagyon nagyon elrontottam :( :( felek h 2 es lesz 🙄😱😱😱
2017. jún. 2. 11:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én se merem megnézni az emelt angolomat, de a motivációmon nem igazán fog változtatni, mert úgyis rá két nappal lesz a szóbeli. Attól félek, hogy eleve nem lesz meg részenként a 12%, és akkor buktam az egészet. Nálam meg ez a felvételim alapja, ha nem sikerül legalább 50%-ra az egész, akkor esélytelen minden, amit idén megjelöltem.

Azért is nehéz nekem, mert én egyetem mellett tanultam/tanulok rá, és utoljára 3 éve voltam nyelvi vizsgán, az is csak középszintű volt, és szóban szinte sose használtam az angolt, mert nem volt kivel. A megoldókulcsot azóta se néztem meg, nem akartam egy hónapig idegeskedni miatta, inkább felkészültem a legrosszabbra. Nem mintha tudnám, hova mit írtam, egy órával az írásbeli után már arra se emlékeztem, milyen témájú szövegek voltak benne. Amit utálok benne, az a hamis/nem derül ki, erre ritkán van egyértelmű válasz, itt biztos sok hibám lesz.

2017. jún. 4. 19:56
 17/23 A kérdező kommentje:
Es az is a baj h nem szeretnen hallgatni a tanarok hegyibeszedet sem h ezt elrontottam stb :( amugy az info erettsegi megtekintes hogy zajlik? Szamitogepen ?
2017. jún. 5. 18:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pl tök jó esszét írtam magyarból,de nem a megoldókulcs szerint ls áthúzta az,egész oldalt. Magyarból végig ötös voltam, erre ez 55 százalék lett. Én is el vagyok keseredve, mert a magyar volt az erősségem. Nem értem mi volt a baj azzal,amit írtam, hiszen szubjektíven lehet csak írni. Nem tudja az ember előre,hogy mit vár el a javítási útmutató,ez nem olyan mint a matek meg az angol. De volt egy csomó gondolatom, szerintem más tanárnál sokkal több pontot kapok erre. Szerencse kérdése, hogy milyen formában vagy, mennyire tudsz koncentrálni abban a pár órában. Először én is azt gondoltam, hogy eláshatom magam,ha még ezt is elrontom,amiben jó vagyok. Aztán rájöttem, hogy ez igazából nem minősít engem, ez egy szubjektív értékelés+le is vagyunk terhelve az érettségik idején. Emiatt nem érdemes bánkódni. Csak legyen meg,drukkolok mindenkinek a szóbelin. :) Nekem csak június végén lesz.
2017. jún. 7. 00:51
 19/23 A kérdező kommentje:
Nekem Juni 19-20 😒
2017. jún. 7. 10:35
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig acces-t tanítanak?? :D Atyaég, nem csoda, hogy itt tart az oktatás.
2017. jún. 18. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!