Milyen Budapesti Corvinus Egyetem gólyatábora?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó ember vagyok, nem igazán van barátom, izgulok új társaságokba. Nem iszom alkoholt meg ilyenek. Szerintetek merjek elmenni, mit fogok ott csinálni2017. máj. 29. 18:55
1/3 anonim válasza:
Nincs sok értelme. Nagy a szervezetlenség, unalom. Piaért pluszba fizetni kell. Aki nem kolis annak társaság miatt negéri. De nagy elönytcsak szeptemberben jelent, aztán feloszlanak a gt csoportok
2/3 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam mint te, és speciel én nem mentem el, bár az időpont sem volt jó nekem. A gt-s kapcsolatok a mai napig megvannak, de azok közül akik ugyancsak nem mentek el, nagyon jó barátságokat lehet kialakítani és nem kell azt gondolni, hogy aki nem megy el az csak antiszociális lehet, mert sokan nyaralás/munka miatt nem tudnak eljutni. Egyébként a gt-ben semmi sem kötelező, ha nem akarod nem csinálod, ha nem bírod a helyzetet fogod magad és hazamész, sok idő van még addig, úgyhogy gondold át :)
3/3 anonim válasza:
Kollégistaként ugyis kolisokkal leszel jóban. Szval felesleges pénzkidobás a gt.
Nem koliskéntbpedig csatlakozz egy diákszervezethez majd és megvan a társaság. Összetartás ugysincs szakon belül sok ember miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!