Mi a véleményetek a gazdasági informatikai karról?
Hát, akkor nézd meg a debreceni tantervet. Azt nem ismerem. :) Nyilván kicsit komplikáltabb annál, hogy itt fizika van, ott gazdaság, meg az egyetemi fizikai anyag azért elég durva. De, ha tényleg érdekel, meg látod magadban a lehetőségeket, akkor nyugodtan megpróbálhatod. Maximum váltasz később, ha kiderül, hogy nem megy. Nehéz megtalálni elsőre azt, amit igazán szeretnél a későbbiekben is. Viszont, ha nem érzed magadban az igazi eltökéltséget a gazdaság felé, nyugodtan válaszd a mérnökinfót. :D Minimális számban közgazdos órák ott is vannak.
Igazából szívesen segítenék, de ezt sajnos mindenkinek magának kell éreznie, meg az sokat segít, ha van ismerősöd, és jobban utána tudsz járni a kevésbé szubjektívebb dolgoknak is.
Remélem sikerül a számodra helyes döntést hozni! :)
Köszönöm a segítséget :)
Akkor azthiszem kicserélem az első helyet mérnökinfóra ,aztán lesz ami lesz :)
Én a BME mérnökinfóra jelentkeztem, a fizika tudásom nekem is kb. annyiból áll, mint a tiéd. A nyáron szeretném átnézni a középiskolás anyagot, ami azért nem olyan bepótolhatatlan dolog. Aztán az egyetemen fel fogok venni egy felzárkóztató tárgyat fizikából, remélem, nem lesz gond.
Én a proginfó és a mérnökinfó között vaciláltam sokáig, aztán azért döntöttem a mérnökinfó mellett, mert nem szeretnék egész életemben csak programozni. Talán a mérnökinfóval tágabb lesz a mozgásterem. Ha sikerül a bsc, info-bionika mesterre szeretnék menni. Egyébként gazdinfó nálam szóba sem jött, általában rosszul vagyok a gazdasági dolgoktól :D sajnos azt is kell majd tanulnom nekem is.
Én is ugy tervezem hogy majd felveszek egy fizika jellegu targyat :)
Azonban en a BME re nem mentem volna mert az iszonyuan kemeny:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!