Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mai informatikaérettségizők:...

Mai informatikaérettségizők: Nektek is ilyen pocsékul ment a vizsga?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 11:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát nekem abszolút nem... szerintem nem (max. alig) volt nehezebb az előző éviekhez képest.

Szóval aki azokat megoldotta, kijavította magának annak mennie kellett. A 105-110 pont nekem tuti megvan.

Mi nem ment, kedves kérdező?

2010. máj. 17. 12:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Az adatbázis mondjuk nálad is rosszul volt kódolva?
2010. máj. 17. 12:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Alapból igen... de át lehet állítani UTF-8 kódulásúra (miután kiválasztod az importálandó szövegfájlt - ahol be lehet állítani, hogy hogy van tagolva -, ott van egy gomb a bal alsó sarokba (Speciális... vagy valami iesmi)), és ott át lehet állítani)

ezt jól megfogalmaztam :D

2010. máj. 17. 12:12
 4/13 anonim ***** válasza:
így: [link]
2010. máj. 17. 12:16
 5/13 A kérdező kommentje:
ja, és az a vicc, hogy 100 pont fölötti volt a próbaérettségim :) Ennek ellenére még is ott tartottam, hogy mire az adatbázisig eljutottam, addigra már teljesen feladtam azt, hogy 5ös lesz. A word, a powerpoint meg a weblap ment, az jól sikerült. Az excelnél pár feladatom elveszett (olyan 15 perces munka) Azt újracsináltam, de szerintem az már elég pocsék lett nekem. Az adatbázisnál pedig tudom a kódolást. Az infotanár utolsó infoórán többször elmondta hogy nézzünk majd rá a kódolásra. Ránéztem és középeurópai volt. Mondom akkor nem a kódolással a baj. Aztán mondta a rendszergazda a végén, hogy szerinte akkor az vírusos volt, mert többen jelezték felé a hibát.
2010. máj. 17. 12:20
 6/13 A kérdező kommentje:
látod, ez az, középeurópai volt alapból a kódolás.
2010. máj. 17. 12:21
 7/13 anonim válasza:
Nekem jól ment. A Word, Powerpoint, Access maxos lesz, Excelben nem tudtam kiszámolni az összpontszámokat, így csak beírogattam a lapról, weblapnál meg a Forrasok-ból linkeltem a képeket, és nem másoltam át a vizsgamappába közvetlenül, bár az lehet nem hiba.
2010. máj. 17. 12:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Én átmásoltam a vizsgamappába, az volt a feladatba hogy maradjon a kép elérhető. Arra, hogy bemásoltad lapról, nem kapsz pontot. Onnantól kapsz rá pontot, hogy ha pl. kellett belőle diagrammot csinálni. Nálam is ugyanez volt, párat nem számoltam ki, így hasra beütöttem a számokat, ami ott volt a papíron, és pl. a sávdiagrammot az alapján csináltam.
2010. máj. 17. 12:39
 9/13 anonim válasza:
Szerintem a kép nem hiba. A kép akkor is elérhető marad, ha mappából van linkelve. A tanár meg a végén mindenkitől a források mappát is áthúzta a meghajtójára, szóval a kép elérhető marad.
2010. máj. 17. 12:43
 10/13 A kérdező kommentje:
elsőnek: excel hogy ment? :)
2010. máj. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!