Jelenleg melyik a legkulturáltabb szegedi (egyetemi) kollégium?
Értem ez alatt, hogy a szobáknak külön mellékhelyisége, fürdőszobája van, mindenek előtt, de arra is kíváncsi lennék melyik mennyire nyugis és hol van a legkevesebb fő egy szobába.
Valamint ha tudtok, árat is írhatnátok, légyszíves! :)
Előre is köszönöm a segítséget!
Nézegettem és az Öthalmi szimpatikus leírás alapján, csak nagyon a világ végén van, ahogy nézem.
Az eötvös kollégium szoba/ágy arányában nagyon tetszik, de azt nem tudni hogy külön wcjük zuhanyzójuk van-e hozzá?
Én is az Öthalmit mondanám. Az Eötvöst nem mondom 100%-ra, de szerintem ott is közös fürdőszoba-WC van, mint a kolikban úgy általában. Az Öthalmi meg inkább olyan, mint egy kis albérlet. Ezen kívül az Eötvös szakkoli, tehát oda tanulmányi eredmény is kell, hogy bekerülhessen az ember (nem tudom, hogy elsőéves mi alapján juthat be oda).
Ára (én már nagyon rég voltam kollégista, de szerintem nem változott) az egységes, 10000Ft körüli összeg havonta
Amennyire én tudom, igen. Egyébként szerintem az lenne a legjobb "kollégium", csak nagyon kint van. Napközben nem vészes, mert ha jól tudom két busz is jár ki kb. félóránként. Viszont ha mondjuk este bent maradnál sokáig (buli, vagy csak ismerősöknél), akkor nehezebb kijutni (gyalog én biztos nem mennék ki odáig, esetleg taxi, vagy bicikli, bár buli után nem biztos hogy jó ötlet :D).
De ha ezek nem okoznak gondot (nem akarsz későig bent lenni vagy meg tudod oldani az ismerősnél alvást alkalmanként), meg nem akarsz napközben ide-oda járkálni (mire onnan beérsz a központba, szerintem van legalább 30 perc), akkor talán a legjobb választás. :)
nyolcadik vagyok.
Természetesen a wc-t is.:) Valamint laktam a Károlyi kollégiumban is, ez egy olyan koli, ahol aztán mindenféle szakon tanulók megjelennek, de leginkább TTIK-sok vannak. Ez csak azért jó, mert ha bármi problémád van, akkor tuti találsz szaktársakat, felsőbb éveseket, szóval tudtok együtt tanulni. A bibi csak az, hogy egy fürdő és egy wc van szintenként. Először én is megijedtem, de egyébként nem vészes, meg lehet szokni rögtön, ugyanis van függöny. Én volt, hogy a fiúkkal fürödtem mikor épp le volt zárva a lány zuhanyzó, senki nem zavartatta így magát, nem kukucskáltunk át a másikhoz.:D A wc-ben pedig nagyon ritkán találkoztam másokkal, úgyhogy ez sem volt ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!