Matematika szigorlat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Következő félévben lesz az utolsó matematikám és az után van a szigorlat. Gondolkodok azon, hogy megcsinálom. A szakomnak nem kötelező. Szeretnék pár dolgot megtudni róla. Úgy láttam, hogy 0 kredit, ha felveszem. Mi történik, ha nem sikerül? Mivel 0 kredit kell valamilyen kreditbírságot fizetni. Illetve mivel nekem nem kell a szakhoz én is csak 3x mehetek vizsgázni? ugyan úgy van, mint a többi tárgynál, hogy csak 6 lehet elmenni vizsgázni? Még akkor is ha nekem nem kötelező? Azt gondolom, hogy akkor a 3 féléves anyagból kell egyszerre vizsgázni, de beszélne róla valaki kicsit bővebben is? Előre is köszönöm!

2017. máj. 23. 10:50
 1/1 anonim ***** válasza:

0 kredit, de lehet kritériumtárgy (sőt biztos, ha van belőle szigorlat) tehát olyan mint a tesi gondolom, ha minden megvan, csak ez nem, akkor se kapsz diplomát.

A másik lehetőség, hogy a szigorlat előfeltétele a szakirányválasztásnak.Vagy az is előfordulhat, hogy választható a szigorlat, de valamiből muszáj.Ha nem matekból akkor pl statikából vagy mechanikából.

2017. máj. 23. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!