Nemzeti Közszolgálati Egyetem pályaorientációs/pályaalkalmassági beszélgetésre hogyan öltözzek?
Figyelt kérdés
Az NKE államtudományi karára is jelentkeztem a felsőoktatási felvételin, és holnap be kell mennem egy pályaorientációs beszélgetésre, erre gondolom nem illik utcai ruhába menni, de nem is akarok kínosan túlöltözni, szerintetek mi lenne a megfelelő viselet rá?2017. máj. 22. 14:27
11/39 anonim válasza:
Sziasztok! Van már valami eredmény?Mert nekem még semmi válasz nem érkezett..Pontosan hol is kell majd néznem? az e-felvételi részen?
13/39 anonim válasza:
Nekem már beírták a pontjaimat az államtudományira, de a papírt továbbra sem tudom, honnan kellene feltöltenem.
14/39 anonim válasza:
Kedves utolsó, hány pontod lesz?
15/39 anonim válasza:
460 pontom lett, szerintem elég lesz. Viszont mit gondoltok mennyi lesz a minimum ponthatár? 400? vagy szerintetek az túlzás?
16/39 anonim válasza:
Lehet hogy én vagyok a nagyon hülye...De nem tudja tényleg valaki, hogy most akkor erről kapunk valami papírt? és ha igen akkor hol?
Illetve ha nem kapunk, akkor nem tudjátok hogy a "NKE-ÁKK által kért speciális dokumentumok"-hoz mit kellene egészen pontosan feltölteni?
17/39 anonim válasza:
Jó közben rájöttem mi az, tényleg én voltam a hülye :D
18/39 anonim válasza:
Huhh az orulten sok...
En elso evre valahol 390-410koze saccolnam.
Legalabbis nagyon remelem, hogy ennyi lesz, mert akkor meg lehet eselyem arra, hogy felvesznek.
19/39 anonim válasza:
Hol kell megnézni, hogy sikerült-e? Azt tudom, hogy felvi, de azon belül?
20/39 anonim válasza:
Gondolom majd az e-felvi üzenetei között.
Én még mindig nem kaptam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!