Szerintetek létetik olyah, hogy egy 1-es témazáró miatt megbuktatnak?
Figyelt kérdés
Új matek tanárunk lett.Ő azt állítja,hogy lehetnek akármilyen jegyeim,ő az egy egyes tèmazárom miatt megbukhatathat.2,67-re állok ès egèsz èvben most először kaptam tőle egy 1-es tèmazárót.2017. máj. 22. 12:31
1/9 A kérdező kommentje:
*olyan
2017. máj. 22. 12:33
2/9 anonim válasza:
Attól függ, előző félévedre hányast kaptál, milyen súllyal van jelen ez a témazáró, és valóban csak egy téma tartozik-e bele. Mert ha mondjuk témazáró néven írtok egy összefoglaló dolgozatot a félév teljes anyagából, akkor érthető, ha az nagyobb súllyal szerepel és a teljes félévi teljesítményedre rányomja a bélyegét. De ha valóban 2,67-re állsz, akkor is, ha ő valamit nagyobb súllyal számol, nem tekintheti meg nem történtnek az előttelévő tanárnál szerzett jegyeidet.
3/9 A kérdező kommentje:
Fèlèvkor 3-as voltam.Amit most írtunk az csak egy anyagrèsz volt.Kettő jegynek számít.
2017. máj. 22. 12:37
4/9 anonim válasza:
A szabályzatban az van, hogy az adott átlagra kapható érdemjegytől nagyon nem térhet el a kapott osztályzat.
Tehát, ha pl 2,5 re állsz, viszont a témazáróid 1-esek, órán nem figyelsz,nincsen házid, nincs órai aktivitásod, akkor megbuktathat mint a sicc, viszont 1,8ra is kaphatsz 2-est, ha aktív vagy órán.
5/9 A kérdező kommentje:
Kint írtam egyetlen egy egyes tz-m van.A többi tz-m:2,4,4,3.
2017. máj. 22. 15:02
6/9 A kérdező kommentje:
*mint
2017. máj. 22. 15:02
7/9 A kérdező kommentje:
Ja,ès szakgimnáziumba járok eü-re.Tehát mèg csak nem is reálra vagy ilyesmire.
2017. máj. 22. 15:04
8/9 anonim válasza:
A TZ-ket általában lehet javítani, nálatok nem?
9/9 anonim válasza:
És a matektanár nyelvtan dolgozatot íratott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!