Aláírom, amit az első válaszoló mond, az új emelt kémiát nehezebbnek éreztem mint az elmúlt évek feladatlapjait -azokat átnéztem alaposan- és bár azok sem voltak könnyűek, brutálisan nehéznek egyiket sem találtam, na de az idei az elég magasra tette a mércét. Az első két összehasonlítós meg altatógázos kérdésre még azt mondtam, hogy ez elég laza eddig, aztán beindult, már a kísérletelemzéssel is befürödtem többször, és utána jöttek a számításos feladatok, amikből az új érettségi követelmények miatt most több is volt, és nehezebbek is, mint korábban.
Ez egyetemi szintű kémia volt, sőt sok helyen nehezebb, van kémia szakos ismerősöm, náluk analitikai kémia laboron meg analkém számításokon csinálnak ilyeneket, vagy ezeknél könnyebbeket!
Láthatóan túl nagy mellénnyel mentem oda, úgy voltam vele, hogy majd csak lesz valahogy, meg tudok annyit kémiából, hogy ez menjen, meg szerettem is a tárgyat hát nem tudtam eleget!
Engem annyira nem bánt, én már korábban leérettségiztem, csak most gondoltam, hogy felcsapok orvosnak, így csinálok egy kémia emeltet is, hát fogok is, majd jövőre...
Bár az orvosira jár 43 éves hallgató is, szóval én aki még nem vagyok harminc se nem vagyok elkésve. :-D
Az utolsó számítási feladat kegyetlen volt.
A többi eléggé tűrhető, annak ellenére, hogy a végén már rendesen belezavarodtam, hogy most mi van.
De ahm...ja az a rohadalom nem kellett volna a végére.
örülök neki hogy vannak ilyen jó eredmények is
az én környezetemben nem sikerült senkinek sem ilyen jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!