Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szorgalams diákok! Hogyan...

Szorgalams diákok! Hogyan tudtok olyan jól teljesíteni?

Figyelt kérdés

úgy értem sokat tanultok, vagy egyszerűen hamar megjegyzitek a dolgokat? Esetleg van vmi jó módszeretek?

Főként egyetemisták, főiskolások válaszát várom.

Köszönöm:)

2010. máj. 16. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsére hamar megjegyzem a dolgokat:) Szóval nem mondanám magam kifejezetten szorgalmasnak. De ha kell, akkor képes vagyok leülni tanulni:) (számonkérések és vizsgák előtt) Meg nagyon érdekel amit tanulok, mindenféleképp szeretném jó eredménnyel elvégezni a sulit, és később ezzel foglalkozni. Így azért könnyebb, mint mikor gimiben olyan dolgokat kellett tanulnom, amiket utáltam:D

Szerintem az a fontos, hogy próbáld megérteni a dolgokat, és úgy megtanulni. Persze tudom, hogy van, amit muszáj bemagolni, mert másképp nem megy:D A nehezebb összefüggésekről érdemes jegyzetet vagy vmi ábrát csinálni, úgy könnyebb megtanulni szerintem:) Bár lehet csak én vagyok nagyon vizuális:D

Mondanám, hogy fontos az időbeosztás, de ezt még nekem sem sikerült egyelőre megszoknom...mindig csak utolsó pillanatban tanulok, és ez nem túl szerencsés. Ne ess ebbe a hibába:D

2010. máj. 16. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
omega 3-al:) vegyél patikákban lehet vény nélkül kapni
2010. máj. 31. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!