Hogy ment az emelt biológia érettségi nektek, akik ma érettségiztetek?
Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 15:21
1/10 anonim válasza:
Szerencsére nem biológia, hanem inkább általános tudást kérdeztek, illetve logika kellett.
Úgyhogy hálistennek nekem jól :)
2/10 anonim válasza:
Sajnos nem valami jól, ennél sokkal jobban sikerültek itthon, amiket gyakoroltam. Na és neked?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, voltak amik mentek voltak amik nem, főleg az evolúciós nem. Nem tetszett ez a feladat lap.
2017. máj. 16. 19:45
4/10 anonim válasza:
Az evolúciós nekem se ment (#1 vagyok)
de végül összejött olyan 80-85% :)
5/10 A kérdező kommentje:
gratulálok! :D
2017. máj. 17. 08:48
6/10 anonim válasza:
Amúgy meg tudod nézni az oktatas.hu weboldalon fent vannak ma reggel 8tól a megdolások is ha érdekel :)
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyjából mindenhol volt egy kevés hibám, így 78% körül leszek.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de nem merem megnézni, nem tudom mire számítsak. Pénteken kémiázok még egyet, szóval majd utána szerintem együtt. :)
2017. máj. 17. 22:07
10/10 anonim válasza:
Én se mertem megnézni a kémiáig, mert féltem, hogy csak felidegesítem magam. :D
Egyébként első ránézésre elég nehéznek tűnt, de aztán végül csak gondolkodni kellett. Megoldókulcs alapján 98%.
Kémiáról mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!