Szerintetek mennyit fognak idén emelkedni a felvételi ponthatárok?
Figyelt kérdés
A BME-re szeretnék továbbtanulni mérnökinformatikus szakon, ott mennyit nőhet? Egyéb informatikai szakokkal mi a helyzet? Aggódom, mert az idei érettségik (főleg a matek) a vártnál sokkal könnyebbek voltak, és jóval több embernek sikerülhetett jól, mint amennyien megérdemelték volna... Szerintetek mi lesz?#egyetem #érettségi #matematika #felvételi #BME #mérnök informatikus #informatikus #informatika #ponthatár
2017. máj. 13. 21:58
11/12 anonim válasza:
#3-as vagyok.
Nem elrettentés gyanánt írtam, csupán jó tanácsként. Simán el lehet végezni úgy is az egyetemet, hogy csak közepet tettél és az emelt matekhoz nem volt közöd az egyetem előtt. (Én is így mentem oda)
Csak tapasztalatom alapján, így nagyon nehéz lesz és nagyon sok szabadidőt kell majd ráfordítanod. Teljesíthető csak jóval bonyolultabb. Tehát ha teheted akkor ilyen alap deriválás, integrálás, határérték és bizonyításokat nézz át, hogy legalább ne teljesen ismeretlenül indulj az egyetemen.
Amúgy gratula a 97%-os matekhoz.
12/12 A kérdező kommentje:
Jézusom srácok nyugi, emelt matekos voltam végig, csak nem tettem emelt szintű érettségit, mert nem érte volna meg pontokban, nem kell ennyire kiakadnia mindenkinek xd Amúgy meg határértékszámítás pl. középszinten is van ha jól tudom, csak nem túl magas szinten és nem túl alaposan tanulják.
2017. jún. 5. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!