Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Okozhat ez problémát az...

Okozhat ez problémát az informatika érettségiben?

Figyelt kérdés
Szóval én könnyelműen bejelölten a Windows 10-et,mert akkor még nem tudtam, hogy a gépünkön még a korábbi rendszer van. Órán gyakoriltan a feladatokat Windows 10-en,de olyan sokat nem volt rá lehetőségem. Szerintetek nagy különbség van a kettő között, fel tudok készülni így a saját gépünkön? Előre is köszönöm a segítséget.

2017. máj. 10. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem most éretségiztem informatikából, de szerintem nem. (én még a 2007-es officel vizsgáztam) De ti még ha más op rendszerrel is készültetek, de a program rajta gondolom már az újabb verzió, tehát azzal gyakoroltatok. Gondolom a mostani értségiken is már az "új" offical fogtok vizsgázni.

De nem akarok hülyeségeket mondani neked, sajna már évekkel ezelőtt volt az én vizsgám így ha valaki jobban tudja majd megírja.

2017. máj. 10. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van valamennyi különbség a kettő között, főleg olyan hogy mi merre van. Viszont annyira nem más hogy komolyabb problémát okozna, inkább csak az idő miatt rossz ha valamit éppen ott kell nekiállni keresni, mert máshol van mint te azt tudod. De akkora gondot nem okoz hogy ez miatt jelentős mennyiségű pontot veszítenél.
2017. máj. 10. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A Windows kevésbé számít, az számít, hogy az office választásod mennyire egyezik azzal, amkt választottál. Win 10-nél általában office 2013 vagy 2016 választható. Ha neked régebbi van fent a gépeden, érdemes beszerezni az újabbat és azon gyakorolni, mert a 2007 és a 2013 között azért van különbség főleg felületben, és jó, ha már előbb ismerkedsz vele. (2010 és 2013 között használatban nincs nagy különbség.) A középszintű érettségi nagyrészt abból áll, hogy mennyire vagy rutinos / gyakorlott, így érdemes rászánni egy kis időt készülésként azzal, hogy megismerkedj azokkal a programokkal, amelyeket érettségire bejelöltél. Ha ezen kívül minden megy, hamar bele fogsz jönni a kezelésükbe, szóval emiatt ne aggódj. :) Többnyire a formázási beállítások vannak máshogy, például excelben (ott azt hiszem a 2010 és 2013 között azért van különbség hogy mit merre keress, azt mindenképpen nézd át a többi programban is, ha teheted!). Illetve hozzá kell szokni a dolgok elrendezéséhez.
2017. máj. 10. 19:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ez megnyugtató. Féltem, hogy teljesen más, mert akkor semmit nem találnék meg, pláne, hogy egy kicsit biztos izgulni fogok.
2017. máj. 10. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi: *az számít, hogy az otthoni office mennyire egyezik azzal, amit választottál érettségire. :)
2017. máj. 10. 19:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Nálunk azt nem lehetett kiválasztani, csak azt, hogy Windows 10-en vagy 7-en szeretnénk vizsgázni. Sajnos nem fotóztam le a papírt, de remélem hogy megtalálom az interneten és akkor azt a programot valahogy megszerzem. Nézegettem a neten is videókat, de szinte mindenki más rendszeren oldotta meg és így nem tudom, hogy mennyire segít ez.
2017. máj. 10. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha nem ilyen world-ben gyakoroltatok/gyakoroltál, akkor szerezd be a programot és gyakorolj rajta kicsit. (rem nem törli a linket a gyk-de a googleba is beírhatod képkeresőbe hogy world 2013 és látod miről beszélünk)

2017. máj. 10. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
vagy na office 2013... bocsi elírtam
2017. máj. 10. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Operációs rendszer miért nem mindegy? Emeltre készülgettem, de csak jövőre lesz esedékes, de írásbelin semmit nem kell az operációs rendszerrel csinálni, csak az office-val, meg a visual studioval stb.

Vagy szóbelin lehet húzni olyan tételt? Vagy hol kell ismerd a windows 10-et ha azon dolgozol?

2017. máj. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!